Translate

Blogkeen

Little Red L

Följ Little Red Ls blogg på bloglovin!

Follow on Bloglovin

08 februari 2012

Je suis à Paris!

@Starbucks (200 meter från min lägenhet)

Mitt huvud spinner fortare än någonsin med så mycket nytt och så mycket att göra. Till min stora överraskning pratar alla franska, överallt! Nej, självklart är det inte en överraskning, men det känns redan som att jag har lärt mig hur mycket som helst. Jag tror det är för att franska tilltalar den delen av min hjärna som fungerar som den ska. Den delen av hjärnan som inte har fått vad den behöver på väldigt länge och nu suger åt sig allting som en svamp. Utan svamp effekten hade det nog inte snurrat så fort i huvudet. Slutsats: det är en bra sak att det snurrar fort för det betyder att jag lär mig fort.

Om bara min lägenhet hade kunnat bli ren lika fort. Det verkar vara ett omöjligt projekt än så länge, i alla fall om jag tänker på badrummet. Men resten börjar bli fint, och det är helt klart sov-bart, vilket borde vara tillräckligt.

Har fina planer på att snygga till bloggen och att lägga upp tjusiga bilder i sann Paris anda, men eftersom jag än så länge inte lyckas få något internet så får det vänta. Jag måste ha en bank för att ha internet och för att få en bank så måste jag maila en förmedling och för att maila måste jag ha internet och för att få internet i första hand måste jag gå till starbucks och för att gå till starbucks så behöver jag pengar och de får man från banken. Jojomen, så går det cirklar i huvudet, nemas problemas.

Om jag trivs? Går det att göra annat? Det är trots allt Paris!

Au revoir!


1 kommentar:

  1. Ha ha, har du besökt Starbucks ännu då? Låter som Frankrike i sin prydnad! Var glad att du inte skulle köpa hus/lägenhet också. Då hade det gått åt helsike totalt!
    Snurrar det fortfarande i huvudet? Saknar dig, men tror du passar utsökt i Paris!
    Väntar på nästa skojiga uppdatering!
    Puss o kram, hjärtat! Mamsi!

    SvaraRadera